تبلیغات
ایران تاپ ناب|دانلود موزیک، تاپ ناپ، دانلود فیلم،آشپزی،سریال،عکس،مستند - طرز تهیه مارکیز شکلاتی؛ دسر فرانسوی

ایران تاپ ناب|دانلود موزیک، تاپ ناپ، دانلود فیلم،آشپزی،سریال،عکس،مستند - طرز تهیه مارکیز شکلاتی؛ دسر فرانسوی

رزرو تبلیغــات

تعرفه تبلیغات
ایران تاپ ناب|دانلود موزیک،  تاپ ناپ، دانلود فیلم،آشپزی،سریال،عکس،مستند
تعرفه تبلیغات تعرفه تبلیغات

شمـا میتوانیــد برای دریافت آخرین مطالب و آگاهی از آخریـن اخبــار موزیـک در ایمیـــل خـود در خبــرنامـه ثـبت نـام کنــید

طرز تهیه مارکیز شکلاتی
مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است. این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر, آن ها را در قالب های بزرگ درست نموده و سرد می نمایند.

وب‌سایت آوای سلامتی: مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است. این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر, آن ها را در قالب های بزرگ درست نموده و سرد می نمایند.
 
مواد لازم:

  • شکلات خالص : 200 گرم
  • کره : 100 گرم
  • زرده تخم مرغ : 3 عدد
  • شکر دانه ریز : 75 گرم
  • اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری
  • خامه پرچرب : 300 میلی لیتر

مواد لازم جهت سرو:

  • خامه تازه : مقداری
  •  پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری
 
 

طرز تهیه:

1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .

3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .

4. جهت سرو , هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید , اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان , کمی دچار مشکل شدید , قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب ها جدا شوند . روی دسرها را پودر کاکائو بپاشید و آن ها را با میوه هایی که درون شکلات کرده اید و خامه تازه سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه مارکیز شکلاتی:

طعم خامه تازه در مقابل مزه این دسر کامل و پر مایه , تضاد دلچسبی ایجاد می نماید . میوه ها را در شکلات سفید آب شده , فرو ببرید تا زیبایی خاصی از تضاد رنگ ها به وجود بیاید.

تاریخ : شنبه 22 آبان 1395 ساعت: 05:55 ب.ظ
برچسب ها : ،
نظرات
Foot Issues در تاریخ دوشنبه 16 مرداد 1396 09:54 ب.ظ گفته:
This is a great tip especially to those new to the blogosphere.
Simple but very accurate info… Appreciate your sharing this
one. A must read post!
How we can increase our height? در تاریخ جمعه 6 مرداد 1396 05:53 ب.ظ گفته:
Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was
just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can recommend?
I get so much lately it's driving me insane so any support is very much
appreciated.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر